Storfiskeren

Fangstjournal

Fangst 2020

Her kan du se hvad jeg fanger i 2020. både stort og småt

Vesthimmerlands Fiskepark 09-11-20.

Turen i dag gik til Vesthimmerlands Fiskepark. Jeg er blevet hjemsendt pga. corona krisen, vi må jo ikke krydse kommune grænser lige nu. det indskrænker jo mit fiskeri lidt, men heldigvis er der der da et par P&T søer i Vesthimmerlands kommune. 

Det blev dog kun til 1 i dag på 3,6. kg og 62 cm lang, den blev fanget på et blå akkoi blink. Da jeg kom til søen var der ikke andre, der kom dog 2 mere, vi fik alle 3 en fisk hver, 

Hvis det går efter "planen" må jeg først starte på job igen den 3 december.

Vesthimmerlands Fiskepark 25-10-20.

Det blev da til en fisk i dag i Vesthimmerlands Put & Take. Den vejede 1,325 kg som lige var nok til en 3 plads i fiskejollen.dk konkurrence i dag. Efter konkurrencen var vi inde og se på tøj. PS. de har åben mandag aften fra 19. 00 til 21.00.

Ørsted Fiskepark 21-09-20.

Igen kan jeg sætte en ny nål i kortet med en ny Fiskesø, denne gang Ørsted Fiskepark på Sjælland. I går var jeg til Elvis 8 års fødselsdag og se mit nye barnebarn Mason som blev født den 12 august. Mandag morgen da den lille familie var taget i skole/arbejde kørte jeg en tur til Ørsted Fiskepark i 4 timer inden turen gik hjemad. De første par timer skete der ikke rigtig noget, kun nogle forsigtige små nap, da solen kom frem blev de mere bide lystne, en del nap, og 3 stk på land. Den største var på 1,5 kg og så 2 på knap 1 kg. Det er ikke sidste gang jeg er på besøg der, rigtig flot sted, men fiskene kunne nok være lidt større, dem jeg så springe og svømme rundt var ikke rekord fisk.

Størtur Ny Thorup Fiskepark 23-08-20.

fiskejollen.dk havde i dag den årlige størtur til Ny Thorup Fiskepark oppe ved Brønderslev, en dag jeg ser frem til med stor spænding. Det blev da også lige til en enkelt balugastør til mig på 17,9 kg og 135 cm. det gav en anden plads og 30 point til foreningsmesterskabet, Ole fangede den største på 23,5 kg. Rasmus fangede 2 på hhv. 8,5 kg og 5,6 kg. det var så godt nok en diamantstør og en serbiriskstør. Dem der ikke har prøvet størfiskeri skulle lige prøve, der er virkelig kamp i sådan en "fætter"på knap 20 kg. glæder mig allerede til næste års størtur.

Gøttrup Fiskepark 13-08-20.

Ferien skal udnyttes, så det blev til en ny tur i Gøttrup Put & take igen i dag. De var da også lidt aktive i dag fiskene, en regnbueørred på 2,7 kg og en lille guldørred på 0,6 kg blev det til. Der var dog også flere der prøve smagte mine agn, som ikke helt kunne lide det. Tror det bliver godt når der bliver lidt køligere, i dag var den oppe på ca 28*. Håber da det lige kan blive til en tur mere end arbejdet kalder igen på mandag. 

Gøttrup Fiskepark 11-08-20.

Har lige en uges ferie, så tog en tur i Gøttrup Put & Take fra morgen af, det blev da også til 2 fødselsdags fisk phv. 1,1 og 2 kg. der ud over misede jeg også 2 stk. 1 der gik ind i åkander og sprang snøren, nå ny krog på og så ud igen, bid igen, men efter kort tid var fisken væk, krogen var ikke bundet rigtig på ØV ØV. De var elles i rimlig bid humør i dag, mange følgere, samt de tog små bidder af power baiten. God dag at fejre sin fødseldag på, med gæster resten af dagen. Fik bla. et gavekort ud til Kraghs på kr. 1000. plus det gavekort på kr. 300 jeg vandt i lørdags, så mon ikke der kan blive til lidt nyt "legetøj"  

Medestedet Fiskepark 08-08-20.

I dag gik turen så til Medestedet Fiskepark, sammen med fiskejollen.dk. Vejret var rigtig godt ca. 28* og vind stille. Fiskene var også lidt dovne, der blev da også kun fanget 3 fisk af de 12 vi var afsted. Den største på 1,7 kg var jeg så heldig at fange. Det gav et gavekort til Kraghs Jagt og Fiskeri på kr. 300.samt 50 point tilforeningsmesterskabet.  

Har ferie her i ugen så mon ikke det kan blive til et par ture mere.

Makreltur 31-07-20.

Den årlige makreltur med fiskejollen.dk blev gennemført i dag, godt vejr, sol og næsten ingen vind. Som noget nyt gik turen ud fra Thorup Strand, lidt sjovt at blive trukket ud og ind. Det blev dog ikke til det helt store makrel eventyr, havde 11 med hjem samt 1 torsk og så lige 1 fjæsing. Jeg må jo lige prøve fra stranden af når jeg får ferie igen i uge 33. 

Lundby Fiskepark 30-05-20.

Så tog jeg lige en lille morgentur til Lundby Fiskepark. De første 3 timer og 50 minutter skete der intet men 9.50 kom der lige en 3,5 kg. guldørred forbi, som også var sulten. Den kæmpede godt, og da der er lidt alger i vandet blev det da ikke nemmere at få den med ind. Ind kom den. Det er også ny PR. for guldørred med 0,375 g. Det er så 2 gang i år den rekord bliver slået.

Aggersund 19-05-20. Hornfisketur

Så kom den 1 hornfisk på land, havde dog en del nap men de var ikke lige i hugget, så de må så vente til i morgen måske, sjovt at se de følger helt med ind 3-5 stk af gang. Det var så også den første "vild" fisk i år

Fiskegården Fiskepark 08-05-20.

Det blev da også lige tid til en lille tur her til aften, 4 stk brøddninger blev det til godt nok ikke store, men tror de vil smage godt når de har været en tur på grillen eller i ovnen. Måske endda hel røget, de kan kun blive godt. De blev alle 4 fanget på Akkoi blink 

Lundby Fiskepark 03-05-20.

der var da også lige et par små nap både på blink og Power Beit, kan helt klart godt anbefale den sø. 

Var lige en tur i Lundby Fiskepark igen, den giver jo næsten fangst garanti. I dag blev det til en ørred på 3,7 kg.

Medestedet Fiskepark 02-05-20.

Var da også lige på en lille tur i dag. Planen var en tur til Hadsund fiskepark, da jeg aldrig havde været der før. GPS blev sat til, da jeg ankom holdt jeg i en stor gård, men ingen sø, kørte så lidt rundt men fandt den ikke. Tilbage igen til Medestedet hvor det blev til 2 ørreder. Så er der en der lige ved hvor Hadsund Fiskepark ligger så må du godt give lyd, for på Alsvej 71 ligger der kun en stor gård.

Gøttrup Fiskepark 26-04-20.

Tog lige en hurtig tur til Gøttrup Fiskepark i dag, for at nyde det gode vejr, det blev da også til 1 regnbueørred på 1,5 kg. Dejligt at se der var en del mennesker derude, og der blev holdt afstand. Vi må håbe at det corona virus snart er udryddet igen, eller de finder noget det kan kurer det. 

Midtthy Fiskepark 25-04-20.

Bjarne fik 2 en regnbueørred og en tigerørred. den sø skal da også prøves igen

I dag var jeg med Bjarne i en ny sø. det blev til Midtthy Fiskepark, der var godt med fisk i søen men jeg fik "kun" en lille aborre på 12 cm. Den kan nok lige fange en gedde.

Gøttrup Fiskepark 19-04-20.

Det blev da lige tid til et par timer i Gøttrup Fiskepark i dag, bid i alle første kast dog kun en lille en på 0,775 kg. det blev til 2 mere på hhv. 2,225 og 2,000 kg. den ene havde været i kamp med en gedde eller skarv, så den bliver til aftensmad for vores ræve eller musvåger. Skønt at se folk holder afstand, alt snak forgik på min. 2 m afstand

Lundby Fiskepark 12-04-20.

Ja så kom der 2 mere med hjem fra Himmerlands/Lundby Fiskepark begge 2 på 3 kg.

Lundby Fiskepark 04-04-20.

Var lige en lille tur i Lundby Fiskepark i dag. det blev dog kun til 1 ørred på 1,550 kg. Der er da lige en lille sjov historie til den. Jeg havde pakket det hele sammen på nær stang og net. den kunne jo lige så godt fiske mens jeg gjorde klar til afgang, skulle så lige have brugt de sidste 15 min. kastede så ud, pb faldt af, fandt så noget på jorden, ud med det, og jo et lille nap, kikkede så om det var væk, det var det. Fandt så et nyt pb. på jorden på med det og vupti bid. Bamsen fandt veg ved søen hvis der evt. er en der savner den

Lundby Fiskepark 22-03-20.

Når nu der ikke er noget sport på tv kan jeg jo lige så godt nyde det gode vejr. Det de visser på andre programmer er jo kun genudsendelser. Det blev til 3 pæne regnbueørreder i dag. Vægt fra 2,300 til 4,225 kg.

Lundby Fiskepark 14-03-20.

Det blev lige til 4 mere i dag i Lundby/Himmerlands Fiskepark. Vægt fra 2,1 til 2,5 kg. De 3 blev fanget på akkoi blink og den sidste på PB. Så det blev til fuld hus, da de har begrænsning på 4 stk. på 4 timer. Det kan vel ikke være så lang tid til at Martin og mig skal til Hanstholm og have stjerneskud igen.

Gøttrup Fiskepark 06-03-20.

Så kom der 1 på land 1,8 kg, og det blev ikke til flere, men en rigtig dejlig forårs dag/aften. Gøttrup Fiskepark er godt fyldt op med vand, håber snart at vandstanden falder igen 

Vesthimmerlands Fiskepark 01-03-20.

Dan Andersen lokkede mig med ud og fiske i dag i Vesthimmelands Fiskepark. det må siges det var ikke så tosset endda, 2 stk. blev det til 1 på 4,250 kg og 1 på 3,700 kg. Så nu må jeg snart op til Det Gamle Røgeri i Hanstholm igen. PS: de har også nogle lækre stjerneskud.

Lundby Fiskepark 15-02-20.

Ja så kom der 2 mere med hjem. 1 guldørred på 3,125 kg og en regnbueørred på 2,250 kg. Det var dog ikke nok til en præmie, men en 4 plads. I dag var der da fint vejr næsten ingen blæst og regn. Det var også ny PR. for guldørred.

Gøttrup Fiskepark 14-02-20.

Var lige en lille tur i Gøttrup Fiskepark i dag, Det blev til 1 på 1,225 kg. Det var lidt sjovt den kom også på land få minutter før tid, så husk fisk lige til det sidste minut på kortet. I morgen skal jeg så til fiskekonkurrence i Lundby/Himmerlands Fiskepak, det er en 6 timers konkurrence.

Lundby Fiskepark 01-02-20.

Fik lige en regnbueørred i dag på 2,3 kg. Blev fanget 3 min. før kortet udløb. Fanget i Lundby Fiskepark. Dejligt at se forårs blomsterne så småt er ved at komme frem. De var også meget forsigtige i dag, havde lige et par små nap mere.

Serritslev Fiskepark 03-01-20.

Årets første fisk, blev en meget lille bækørred, på 28 cm. Den svømmer der ude endnu.Havde dog 3-4 stykker mere på. men af samme størrelse.Jeg syntes nu at det er lige småt nok at sætte så små fisk ud i en put & take sø.

Nyeste kommentarer

12.01 | 22:26

Flot Hjemmeside

21.04 | 23:21

25.05 | 16:23

Hej Storfiskeren , her en lille video klip hvordan man fisker med fladfi...

07.11 | 05:34

ny art til årets fiskearter he he